Contact

De praktijk is gevestigd op twee adressen.

Op maandag en vrijdag:

Antroposofisch Therapeuticum Leiden
Rijn en Schiekade 13
2311 AK  Leiden
tel. 071 - 512 16 41

Op woensdag en donderdag:

Praktijk aan huis:
Haagweg 16 A
2321 AD  Leiden
tel. 071 - 514 00 00

 

E-mail

Je kunt me bereiken via mail op praktijk@schillhorn.org.

Routebeschrijving

Ik ben op mijn praktijk aan huis bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer:

Auto

Vanaf de A4 neem je afslag Zoeter­woude Dorp - Leiden. Je gaat dan via de Europaweg richting Leiden.

Aan het einde, na de brug over het Rijn-Schiekanaal, kom je aan een verkeersplein. Hier ga je rechtdoor, richting Voorschoten over de Voorschoterweg. Dan neem je de tweede straat rechts, de Churchilllaan. Die rijd je uit tot je aan de brug over de Rijn komt. Voor het water ga je rechtsaf de Haagweg op.

Nr. 16 a is het voorlaatste huis aan de rechterkant voor het spoor. De ingang van mijn praktijkruimte is aan de achterzijde van het huis, je kunt omlopen via de Potgieterlaan en de Hasebroekstraat.

 Aan de overkant van het spoor is een groot parkeerterrein aan  je rechterkant. Vanaf dit parkeerterrein rijdt ook een gratis pendelbusje naar de binnenstad en naar museum Naturalis.

 

Openbaar vervoer

Vanaf station Leiden CS neem je bus 5 richting Voorschoten, uitstappen halte De Genestetstraat. Deze stopt voor het huis.

Het is slechts tien minuten lopen vanaf het station, maar de route is wat moeilijk uit te leggen. Bij de hoofduitgang van het station kun je rechtsaf langs de flats lopen tot aan een T-splitsing voor de parkeergarage. Hier ga je linksaf en volg je de weg tot over het spoor. Dan ga je linksaf over de brug. De volgende straat is de Haagweg, die ga je rechtsaf in en nr. 16 a is het tweede huis aan je linkerkant.

Je kunt ook vanaf het station een taxi nemen.

De ingang van mijn praktijkruimte is aan de achterzijde van het huis. Je kunt omlopen via de Potgieterlaan en de Hasebroekstraat.